Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes evidentně nehrají dopravní náklady významnější roli, když se vyplatí dovážet do Ostravy brazilskou ocel. Takže snaha o uplatnění našich produktů nikoliv zemědělství, ale potravinářského průmyslu může mít své racionální zdůvodnění. Číňanům mohou chutnat sýry z Madety, či přesnídávky z Hame, protože sami pro jejich produkci nemají tu správnou technologii. Ostatně my také dovážíme argentinská vína.

0 0
možnosti
Foto

Právě že obchodní význam, a nevěřím, že bude nějak zásadní, viz podíl potravinářství na HDP, je ve světle třeba tohoto článku pro mě jednoznačně marginální: http://zpravy.aktualne.cz/domaci/v-cesku-ubyvaji-ptaci-lany-poli-na-kterych-jsou-okridlenci-z/r~758c4f8ca98111e6b026002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_content=editor2&utm_term=position-6

0 0
možnosti

J13a16r49a 61R62a58n78k

12. 11. 2016 23:27

R^Karma, tady za velkou louzi ocekavame se strachem Donikovy skrty:-(

1 0
možnosti

Zelení se netěší u nás nějaké velké popularitě (na rozdíl od Němců). Ale tento článek jako výchozí pro diskuzi se mi docela líbil. Bohužel nemám informace co se chce tam vyvážet, nakolik je to vyvoláno sankcemi s Ruskem atd. Docela bych se rád poučil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2038x
Jsem člen Strany zelených, vedoucí její odborné sekce pro územní rozvoj. Nabyl jsem postupně dojmu, že v poslední době jsou veřejné diskuze stále více diletantské - každý plácá o všem, písničkář chce dělat prezidenta, učitel botaniky se pouští do religionistiky, Klaus odjakživa rozuměl úplně všemu. Tudíž to zkusím jinak - v každém mém článku bude aspoň jedno číslo, jeden tvrdý fakt. Když už nebude čtenář souhlasit, alespoň něco málo se dozví. To je fér, ne?

Seznam rubrik