Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Ještě musím drobně doplnit.

Jak jste prosím přišel na to, že občané se dívají na věci diletantsky ? Tak prosím také jak jste mohl dospět k tomu, že je budete postupně poučovat tyto neználky? To vám bylo vnuknuto z nebeských výšin ?

Uvědomujete si prosím, že v demokratickém státě máte ve volbách hlas stejné váhy jako občan z Horní Doln, kterému jeho rozum stačí na to, aby se rozhodl sám ?

0 0
možnosti

No právě. Rovné hlasovací právo.

Základ demokracie, který významně napomůže jejímu zničení.

0 0
možnosti
EP

Pane Felcmane je správné, že se ve své charakteristice přiznáváte ke svému členství ve straně Zelených a dokoncei k tomu, že jste tam nějakým funkcionářem. To je kladné zjištění. Z vaší strany je to hrdinství, protože jistě jste souhlasil i s Vaším representantem Bursíkem, kterému se podařilo prosadit "alternativní zdroje" energie. Asi jste nikdy nepolitoval občany, kteří musí tento experiment platit a to bez sociálního citu. Tento čin inženýrů lidských duší Vám nemůže být nikdy odpuštěn.

Jste odvážný, když se amatérsky pouštíte do oblasti psychologie a sociologie, tedy souhrnně politologie a tím činíte další fantastmagorické závěry co by se měly dotknout občanské veřejnosti.

Nestačí vám již ani to co jste napáchal ? Snažíte se jako moderní filuta rozumět všemu. No a před takovými nás již hodně dávno varoval moudrý člověk Karel Havlíček Borovský, když napsal docela moudrou myšlenku o těch co rozumí všemu, a tím že se podobají přihlouplému.

Ponechejte si prosím pro poučování jen sebe samotného a to nejlépe v oblasti vlastních fyziologických potřeb.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane. Dobra uvaha. Mohu i s vami souhlasit. Jen mi chybi podstatna vec pro to nove. To je KONTROLA toho manazera. Jinymi slovy, zabranit mu se stat 'diktatorem'!!!

My tu kontrolu ve sve ustave NEMAME!! Proto Babisova strana 'ANO' je nebezpecna pro moznost se stat stranou, ktera muze mit vetsinu ve Snemovne.

Ve svych diskuznich prispevcich navrhuji system vedeni statu podle predlohy pana Montesquieu (francouze, z roku 1748) a uskutecnena v ustave USA. Proto se americane nemusi bat, ze pan Trump se stane 'diktatorem' !!!

0 0
možnosti
Foto

Kdokoli vstoupil, či vstoupí do politiky skutečně aktivně, stává se, a vědomě, profesionálem, kterého jeho zapojení se, atˇ přímo, či zprostředkovaně, potažmo obojím způsobem, živí.;-)

0 0
možnosti
Foto

Nevím, v posledních letech se mi zdá, že politice a tím nám všem škodí naopak neustálý amatérismus.

0 0
možnosti
PK

Nějakou větička by nebyla proč "Rv"?

0 0
možnosti
Foto

Měli bychom přejít, nebo alespoň umožnit amícký způsob organizace politických stran.

0 0
možnosti
PK

Demokrati i republikáni v podstatě reprezentují jen různé skupiny velkokapitálu. Já to konstatuji, nekritizuji, asi to jinak nejde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2038x
Jsem člen Strany zelených, vedoucí její odborné sekce pro územní rozvoj. Nabyl jsem postupně dojmu, že v poslední době jsou veřejné diskuze stále více diletantské - každý plácá o všem, písničkář chce dělat prezidenta, učitel botaniky se pouští do religionistiky, Klaus odjakživa rozuměl úplně všemu. Tudíž to zkusím jinak - v každém mém článku bude aspoň jedno číslo, jeden tvrdý fakt. Když už nebude čtenář souhlasit, alespoň něco málo se dozví. To je fér, ne?

Seznam rubrik