Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

to jako nikdo z odpovědných činitelů nebyl nikdy na náměstí v Jihlavě? navíc velkokrámy se dávno staví mimo centra, aby se tam dalo dobře parkovat i je pohodlně zásobovat

0 0
možnosti

Takto masívní betonová masa do centra města vůbec nepatří a nikdy neměla být povolena. Je to prohra nás všech slušných! Bude otázkou, zda lidé sem budou masově chodit na nákupy, když v blízkosti je Německo a Polsko, kde je zboží levnější a kvalitnější.

0 1
možnosti

Tak zatímco původní forografie se snažili zachytit veselý či živý objekt, tak pan Felcman se snaží zachytit co nejvíce betonu a ve výsledku tak klamou oba obdobným způsobem. Přitom stačilo nafotit (také) reálný stav původní vizualizace ...

5 3
možnosti
Foto

Mno nevím. Neměl jsem pocit, že jsem měl moc jiných možností, kam objektiv zaměřit. Nevěřící Tomášové se mohou podívat na oficiální vizualizace developera k výsledné podobě záměru tady: http://www.crestyl.com/cs/projects/central-jablonec

Dali tam raději jen dvě a z té druhé je patrné, že bunkrovitý design moc jinak zobrazit nejde.

Příště rejpejte aspoň trochu konkrétně.

3 3
možnosti
Foto

Opravdu podivnost. :-( Tenhle Crestyl stavěl Central i v Chomutově, u nás sice výlohy udělali, ale nějak to není zrovna oblíbené centrum nákupů. I konzument je taky člověk, chodit do takového bunkru, to je jak do protiatomového krytu.

3 4
možnosti

Karma! Všichni, kteří dovolili tohle postavit, by se měli stydět. Kromě ohyzdne betonové kostky je tam nejspíš nepovedena vzduchotechnika, ulicí G. Mrazka se táhne smrad z občerstvení . Uvnitř vedro, nedychatelno,, z Alberta se táhne zápach hnijicich citrusu po celé hale. Jímá mě hrůza, co tu ještě město nechá zmrvit. Teď je v "běhu"kašna na Horním n., sluneční pavilón na přehradě, krystal u muzea - to jsou podobné lahůdky.

3 3
možnosti
Foto

Máte hodně zajímavých postřehů. Pokud máte facebook, můžete si mě přidat a posílat mi tipy.

0 5
možnosti
Foto

To nic, jen vývoj.:-)

1 1
možnosti
Foto

Central je opravdu hrůza hrůz. Ve staré zástavbě povolí tohle. Bydlím v Liberci a tam jsem zas tenkrát obrečela obch.dům Ještěd.

4 4
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2038x
Jsem člen Strany zelených, vedoucí její odborné sekce pro územní rozvoj. Nabyl jsem postupně dojmu, že v poslední době jsou veřejné diskuze stále více diletantské - každý plácá o všem, písničkář chce dělat prezidenta, učitel botaniky se pouští do religionistiky, Klaus odjakživa rozuměl úplně všemu. Tudíž to zkusím jinak - v každém mém článku bude aspoň jedno číslo, jeden tvrdý fakt. Když už nebude čtenář souhlasit, alespoň něco málo se dozví. To je fér, ne?

Seznam rubrik